Servicii

   Implantologia dentara. Folosim doua sisteme de implant: Ankylos si Alpha Bio.

   Implanturile Ankylos

Solid, stabil si folosit cu incredere de peste 20 de ani IMPLANTUL ANKYLOS este solutia estetica si sigura pentru aproape orice situatie clinica. Conexiunea conica a fost conceputa pentru stabilitate primara si pe termen lung. Conexiunea conica este autoblocanta, nu permite micromiscari si bacteriile nu pot patrunde intre bont si implant pastranduse astfel osul si gingia sanatoase .
Avantajele acestui implant fata de celelalte siteme sunt:
Conexiune perfecta-Stabilitate permanenta – TissueCare Conection – asigura rezultate estetice pe termen lung si stabilitate prin conexiunea conica si tratamentul special al suprafetei implantului.
Preparare precisa – bonturile sunt perfect adaptate in implant prin conexiunea conica astfel incat se realizeaza practic o “sudura la rece” nelasand niciun fel de spatiu in care sa patrunda bacteriile.

Estetica impecabila – dintii apar naturali, frumosi dupa multi ani datorita bonturilor estetice care asigura o grosime a gingiei si sustin papilele dentare dintre dinti.

Ankylos-Implant-Molarimplants-ankylos1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Implanturile Alpha Bio

Alpha Bio este acum una dintre cele mai bune metode de implant dentar din intreaga lume.
Acest sistem de implant este cunoscut datorita suprafetei sale unice, NANOTEC, care permite integrarea mai rapida în osul maxilarului. Aceste implanturi vin in patru dimensiuni diferite, astfel incat acestea sa poata inlocui orice fel de dinte.
Suntem mandri sa oferim acest prestigios sistem de implant dentar pentru pacientii nostri.
poze alfa bio

   Protetica dentara este serviciul stomatologic care se ocupa cu refacerea aparatului dentomaxilar folosind proteze fixe sau mobile. Se apeleaza la lucrari protetice atunci cand exista dinti lipsa iar rezultatul final este identic cu cel al dintilor naturali. Specialistii nostri  lucreaza cu materiale de ultima generatie.

Mai jos puteti vedea tipurile de lucrari protetice pe care le realizam si anume: coroana de ceramica , fatete veneers, punte, punte pe implante, proteza scheletata, proteze totale ancorate pe implante

coroana de ceramica

coroana de ceramica

coroana

coroana

fatete

fatete

punte

punte

 

 

punte pe implant

punte pe implant

punte pe implant

punte pe implant

 

 

 

punte pe implante

punte pe implante

proteza scheletata

proteza scheletata

 

 

 

 

proteza pe implant

proteza pe implant

proteza pe 2 implant

proteza pe 2 implant

proteza pe implante

proteza pe implante

 

 

 

 

proteza scheletata

proteza scheletata

 

 

proteza pe implante

proteza pe implante

restaurari coronare

restaurari coronare

 

 

 

 

 

 

 

restaurari dinti frontali

restaurari dinti frontali

 

 

 

 

 

 

 

 

Parodontologia  se ocupa de studiul si tratamentul parodontal si anume tratarea pungilor parodontale. Inflamatia la nivelul gingiilor poate duce la pierderea dintelui daca nu este tratata la timp. Solutiile chirurgicale si terapeutice din ziua de astazi ajuta medicul stomatolog sa ofere pacientului  un tratament de top. Este indicat sa va prezentati la medic inca de la primele semne de inflamatie gingivala.Boala paradontala evolueaza, in lipsa detatrajului periodic si duce la aparitia gingivitei insotita de sangerare si inflamatie.

gingivita

gingivita

punga parodontala

punga parodontala

 

 

 

 

Evolutia gingivitei netratata, duce la pierderea osului si aparitia pungilor,  si in final a abcesului parodontal fiind urmat de pierderea dintelui.

punga paradontala cu abces

punga paradontala cu abces

 

 

 

 

 

Cabinetul nostru ofera solutii pentru operatiile paradontale si anume, chiuretaje in camp deschis, aditii de os si membrana.

operatie aditie os

operatie aditie os

Cosmetica dentara are rolul de a  infrumuseta dantura si de a oferi pacientului un zambet stralucitor si o dantura perfecta. Cu ajutorul albirii dentare, a fatetelor din portelan sau a unei bijuterii iti poti imbunatatii dantura. Cabinetul nostru iti ofera servicii de cosmetica dentara de ultima generatie pentru a avea un zambet de invidiat.

   Chirurgia dento-alveolara  este un alt serviciu oferit de cabinetul nostru. Aceasta specialitate se ocupa cu extractia dintilor temporari si permanenti, amputatie, premolarizare, hemisectie, tehnici de anestezie in medicina dentara, tratamente de urgenta si multe altele.

   Endodontia  este o alta ramura a stomatologiei care se ocupa de tratarea canalului radicular ceea ce inseamna mai exact omorarea nervului. Aceasta procedura reprezinta baza stomatologiei deoarece durata de viata a dintelui depinde de cat de corect este efectuata aceasta interventie.

Pentru endodontie, filosim un sistem de obturare 3D, cu gutaperca la cald si instrumentarea canalelor cu micromototor de endodontie si ace rotative de nichel titan de ultima generatie. Lucram sub lupa pentru rigurozitate.

endomotorobturatie canalthermaprep

   pedodontie1Pedodontia este specialitatea care se ocupa de ingrijirea dintilor copiilor. Cabinetul nostru ofera cel mai bun tratament pentru dintii temporari si definitivi ai copilului. Este necesar  ca dintii de lapte sa fie ingrijiti deoarece acestia sunt importanti pentru o mestecare adecvata ,vorbire si  dezvoltarea normala a oaselor si muschilor maxilarului.

Cu ajutotul camerei intraorale, putem arata copiilor zonele afectate si ii putemeduca si distra in acelasi timp.

Leave a Reply